full screen background image

Expoziție de creații plastice și fotografii cu tema „Sănătatea – cel mai frumos dar”, la DSP Suceava

Pe data de 7 aprilie, se serbează Ziua Mondială a Sănătății.

Cu acest prilej Direcția de Sănătate Publică Județeană Suceava, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit „PRICHINDEL” Suceava, organizează, la sediul instituției, o expoziție de creații plastice și fotografii cu tema „Sănătatea – cel mai frumos dar”.

Copiii vor fi coordonați de profesor Alina Creangă iar creațiile plastice și fotografiile aparțin copiilor de la Grădinița cu Program Prelungit „PRICHINDEL” Suceava, Grădinița cu Program Prelungit „GULLIVER”, Grădinița cu Program Prelungit „Zaharești” și Grădinița cu Program Prelungit a Colegiului Național „Mihai Eminescu” Suceava.

“Lucrările vor fi expuse până pe data de 1 iunie 2017 când, în cadrul aceluiași parteneriat, ne propunem să organizăm și alte acțiuni educative pe tema Sănătate în aer liber, în incinta exterioară a instituției (concursuri de desene pe asfalt, minicross și alte jocuri propuse de copii). Prin aceste acțiuni interactive intenționăm să transmitem mesaje adecvate vârstei prin care copiii să învețe cât este de importantă sănătatea pe parcursul vieții și de asemenea să înțeleagă că sănătatea este cel mai frumos, dar și necesită îngrijire corectă.” a spus Directorul Executiv al DSP Suceava, ing. Andrei IANOVICI.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza