full screen background image

Au fost stabilite loturile care vor reprezenta judeţul la Olimpiadele Naţionale de limbi străne

În urma etapelor judeţene, recent defăşurate, ale mai multor Olimpiade, au fost stabilite loturile care vor reprezenta judeţul la Olimpiadele Naţionale.

LOTUL OLIMPIC JUDEȚEAN CE VA REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBI ROMANICE – LIMBA FRANCEZĂ

Etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice – limba franceză a avut loc, în datele de 18 martie și 25 martie 2017, la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava.

Elevii de gimnaziu (clasele VII-VIII) și elevii de liceu (clasele IX-X) au susținut doar proba scrisă, în timp ce elevii de liceu (clasele XI-XII), pe lângă proba scrisă, au avut de parcurs și o proba orală (înțelegerea unui document audio-video și exprimare orală).

În urma centralizării rezultatelor de la cele două probe (proba scrisă și proba orală) s-a stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba franceză, ce va avea loc în perioada 24-28 aprilie 2017 la Gura Humorului, județul Suceava. Lotul este format din 9 elevi, după cum urmează:

a) categoria regim normal de predare: Radu Ștefana, clasa a VII-a, de la Școala Gimnazială ”Teodor Balan” Gura Humorului (prof. îndrumător Zavalnițchi Cornelia Mihaela); Ilaș Armand Viorel, clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului (prof. îndrumător Durnac Loredana), Strugaru Cosmina Mihaela, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni (prof. îndrumător Rotărița Adina Alina); Doboș Alina Ștefania, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Munteanu Maria Petronela); Nicolai Ionuț David,  clasa a XI-a, de la Colegiul Tehnic ”Mihai Băcescu” Fălticeni (prof. îndrumător Grigore Daniela); Solonaru Oana Florinela, clasa a XII-a, de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului (prof. îndrumător Solonaru Elena Sextilia);

b) categoria regim intensiv și bilingv de predare: Gînga Andreea, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Ciurari Laurica și Mocanu Luminița); Juncu Teodora Iuliana,  clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Ciurari Laurica și Mocanu Luminița); Domniței Cornel, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Ciurari Laurica și Mocanu Luminița).

Anul acesta etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba franceză va fi găzduită și organizată de Inspectoratul Școlar Județean Suceava. Evenimentul, la care sunt așteptați să participe peste 300 de elevi din toate județele țării, inclusiv municipiul București, va avea loc la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului, în perioada 24-28 aprilie 2017.

LOTUL OLIMPIC JUDEȚEAN CE VA REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBI ROMANICE – LIMBA SPANIOLĂ

Etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă a avut loc, în datele de 18 martie și 25 martie 2017, la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava.

Elevii claselor IX-X au susținut doar proba scrisă, în timp ce elevii claselor XI-XII, pe lângă proba scrisă, au avut de parcurs și o proba orală (înțelegerea unui document audio-video și exprimare orală).

În urma centralizării rezultatelor de la cele două probe (proba scrisă și proba orală) s-a stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă, ce va avea loc, în perioada 24-28 aprilie 2017, la Botoșani, județul Botoșani.

Lotul este format din 4 elevi, după cum urmează: Semenciuc Sergiu, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Cărceanu Diana Florina, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Strugariu Diana Maria, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Cornaschi Miruna Andreea, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Perju Anda).

LOTUL OLIMPIC JUDEȚEAN CE VA REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBA ENGLEZĂ

Etapa județeană a Olimpiadei de limba engleză (liceu) a avut loc, în datele de 18 martie și 25 martie 2017, la Colegiul Tehnic ”Petru Mușat” Suceava.

În urma centralizării rezultatelor de la cele două probe (proba scrisă și proba de speaking) s-a stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limba engleză, ce va avea loc, în perioada 24-28 aprilie 2017, la Pitești, județul Argeș. Lotul este format din 8 elevi, după cum urmează:

a) la secțiunea A (regim de predare standard): Golea Ana Maria, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Rusu Daniela); Mictariu Bogdan Ioan, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumător Cîrciu Loredana); Prodaniuc Andrei, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Savin-Giosan Mariana); Morhan Vlad, clasa a XII-a, de la  Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Crețu Alina-Elena);

b) la secțiunea B (regim de predare intensiv și bilingv): Vlădianu Teodora, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Andronachi Nicoleta și Colăcel Georgeta), Vasiliu Flavia-Maria  clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Postolache Dana și Colăcel Georgeta); Apetri Ștefan Cosmin, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumători Bucaciuc Elisabeta și Garbașevschi Vasile); Răzniceanu Vlad, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Fomin Ana Maria și Fodor Mihaela).

LOTUL OLIMPIC JUDEȚEAN CE VA REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBA GERMANĂ MODERNĂ

Etapa județeană a Olimpiadei de limba germană modernă a avut loc sâmbătă, 18 martie 2017, la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava. Lucrările elevilor au fost evaluate de evaluatori neutri, în alte județe din țară.

În urma centralizării și înregistrării rezultatelor a fost stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limba germană modernă, ce va avea loc, în perioada 20-26 aprilie 2017, la Piatra Neamț, județul Neamț.

Lotul este format din 7 elevi: Barghier Alexia, clasa a X-a, nivel A2, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Lucescu Alina); Hîncu Ruxandra, clasa a XI-a, nivel B1, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, (prof. îndrumător Greciuc Ramona); Cîrlan Eliada, clasa a X-a, nivel B2, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, (prof. îndrumător Zaharia Anca-Mihaela); Tănase Alexandru, clasa a X-a, nivel C1, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, (prof. îndrumător Crudu Mihai Ionuț); Bodnar Alexandru Răzvan, clasa a X-a, nivel B1, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Grigoreanu Sofia); Mangîr Ștefania, clasa a IX-a, nivel A2, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumători Grigoreanu Sofia și Lucescu Alina); Șcheul Ancuța, clasa a XI-a, nivel B1, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumător Anton Elena).

LOTUL OLIMPIC JUDEȚEAN CE VA REPREZENTA JUDEȚUL SUCEAVA LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADEI DE LIMBA RUSĂ MODERNĂ

Etapa județeană a Olimpiadei de limba rusă modernă a avut loc sâmbătă, 4 martie 2017, la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava.

În urma centralizării și înregistrării rezultatelor a fost stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limba rusă modernă, ce va avea loc, în perioada 21-25 aprilie 2017, la Vaslui, județul Vaslui.

Lotul este format din 7 elevi: Bordieru Alexandrina, clasa a X-a, de la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava (prof. îndrumător Florea Svetlana), Eremia Mariana, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni (prof. îndrumător Nazarov Valentina), Moraru Elena, clasa a IX-a, de la  Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava (prof. îndrumător Florea Svetlana), Panico Ludmila, clasa a XII-a, de la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava (prof. îndrumător Florea Svetlana), Rusnac Cristina, clasa a X-a, de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului (prof. îndrumători Legean Vera și Pintilie Mariana), Sava Alexandrina, clasa a XI-a, de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului (prof. îndrumători Legean Vera și Pintilie Mariana), Șlincu Șerban Ștefan, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Florea Svetlana).

comments

comments