full screen background image

Scule electrice și unelte, furate din anexa unei locuinţe din Vicovu de Sus

Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată, miercuri, la ora 10.55, prin 112 despre faptul că, în perioada 24 februarie – 8 martie, persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-o anexă a locuinței unui bărbat, de 47 de ani, din localitate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare sau siguranță, în perioada respectivă, prin forțarea sistemului de închidere, persoane necunoscute au pătruns în anexa locuinței victimei și au sustras scule electrice și unelte mecanice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor, astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. În cazul în care locuinţa în construcţie se află într-o zonă izolată, asiguraţi-vă că o persoană de încredere poate să treacă zilnic pe la respectiva locaţie şi să o supravegheze. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului. Nu depozitaţi bunuri în casele aflate în construcţie (mobilier, electronice, electrocasnice, etc.).

comments

comments




Leave a Reply

avatar