full screen background image

Femei de succes, la VIVA FM: Lăcrămioara Cozma, managerul Clinicii Sante!

În martie, luna în care sărbătorim femeile, Lăcrămioara Cozma, manager la Clinica Sante a vorbit la Viva Cafe, despre cel mai frumos cadou, sănătatea.

Clinica Sante este o organizație privată de asistență medicală, înființată în anul 1995. Scopul acesteia este acordarea de servicii medicale accesibile și de cea mai bună calitate, scop care ghidează pașii echipei Clinica Sante în interacțiunea cu pacienții.

Lăcrămioara Cozma: ”Clinica Sante are sediul principal în Buzău și a cunoscut începând din anul 1995 și până astăzi, o extindere națională considerabilă în 41 de județe. Ne-am dori foarte mult ca oamenii să aibă cult spre analize, pentru sănătate, să ne gândim că vrem să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară, să ne bucurăm de casă. Dacă nu am reușit să punem încă un gard, îl lăsăm, pentru că trebuie să avem grijă de sănătate ca să putem să facem și acel gard. Copiii sunt în general sufletul nostru, trebuie să le implementăm de mici această cunoștință despre analize, pentru a nu le fi frică.”

Ascultați întregul dialog, mai jos!

comments

comments




Leave a Reply

avatar