full screen background image

Comisii de control SRI și SIE vor fi constituite luni

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc, luni, în şedinţă comună pentru a constitui Comisiile de control SRI şi SIE. Potrivit unor surse politice, şefia Comisiei de control a activităţii SRI va fi a coaliţiei PSD-ALDE, în timp ce liberalii vor conduce comisia de control a SIE.

În Comisia de control a SRI, PSD va avea patru reprezentanţi, PNL doi parlamentari, iar câte unul USR, ALDE şi UDMR. Singurul partid lăsat în afară după negocieri a fost PMP-ul condus de Traian Băsescu.

“Birourile au repartizat parlamentarii în cele două comisii SRI și SIE, PMP e singurul care nu are niciun loc nici in comisia SRI, nici în comisia SIE. Le-a fost frică să nu mă duc eu, ori eu sunt sătul numai acolo nu m-aș duce”, a afirmat Traian Băsescu în emisiunea “Dosar de Politician”.

Potrivit unor surse politice, din partea PSD, doi posibili membri ai acestei comisii sunt Adrian Gâdea, deputat de Teleorman, şi Alexandru-Ioan Andrei, deputat de Giurgiu. PNL îi va propune pentru această comisie pe Ionuţ Stroe şi Răzvan Prişcă, în timp ce UDMR pe Verestoy Attila.

comments

comments




Leave a Reply

avatar