full screen background image

Ninge abundent în nordul ţării. În judeţul Maramureş, mai multe drumuri au fost blocate de zăpadă

Dacă în Bistriţa-Năsăud s-a circulat în condiţii de iarnă, dar nu au fost blocaje rutiere, în Maramureş, mai multe drumuri au fost blocate şi se circulă în continuare cu dificultate. Ninsoarea persistă şi prognoza meteo anunţă şi pentru astăzi ninsori abundente.

În Maramureş ninge de ieri dimineaţă şi zăpada dă de furcă şoferilor, care îi acuză pe drumari şi autorităţile locale că nu fac faţă cu deszăpezirea. S-au înregistrat blocaje rutiere pe mai multe drumuri naţionale şi judeţene.

Pe drumul judeţean 184 se circulă greu de la Cavnic până la Ocna Şugatag. La Cavnic s-au creat blocaje rutiere în zona pârtiilor de schi. La fel si pe DN17B în zona localităţii Groşi, în apropiere de Baia Mare.

Azi noapte, şoferii care au avut de trecut prin Pasul Gutâi, între Baia Mare şi Sighet, au avut de aşteptat câteva ore să se deblocheze drumul. Au fost nevoiţi să îşi împingă maşinile sau să se tracteze unii pe alţii. Chiar şi două ambulanţe fără pacienţi, care se îndreptau către Sighet au avut de aşteptat.

Mai mulţi participanţi la trafic au postat pe reţelele de socializare imagini cu traficul rutier în Baia Mare şi în alte localităţi din judeţul Maramureş.

În Bistriţa-Năsăud, utilajele de deszăpezire au patrulat încontinuu pe DN17 în Pasul Tihuţa şi nu au fost blocaje rutiere.

Ninsoarea şi viscolul vor continua şi astăzi, iar de mâine vine gerul.

comments

comments




Leave a Reply

avatar