full screen background image

Întâlnire cu Moș Nicolae, la Shopping City Suceava, pe 5 şi 6 decembrie

Moș Nicolae le dă întâlnire tuturor copiilor la Shopping City Suceava, în perioada 5-6 decembrie, între orele 16.00 – 20.00. Ca în fiecare an, Moş Nicolae și ajutoarele sale îi așteaptă pe cei mici cu multe dulciuri, dar și activități interactive: sesiuni de pictură pe față, atelierul de creație ”Ghetuța fermecată” și multe baloane colorate.

Pe parcursul celor două zile, sucevenii sunt invitați să viziteze și ”Târgul de Moș Nicolae” din incinta Shopping City Suceava, eveniment care reprezintă prilejul perfect pentru a le achiziţiona celor dragi cadourile mult dorite, de la jucării pentru cei mici sau articole şi decoraţiuni pentru aranjamentele de sărbători, până la materiale textile, blănuri și cojoace şi alte articole specifice acestei perioade a anului.

În plus, cei care apreziază obiectele lucrate cu iscusință și ispirație de maeștrii lucrului manual vor putea alege dintr-o varietate de bijuterii lucrate din pietre semiprețioase, fimo sau piele, ceasuri, articole croşetate sau decorative realizate prin tehnici inovative, dar şi multe alte articole deosebite.

Fie că sunteţi pasionaţi de obiectele lucrate manual sau doriţi să oferiţi un cadou special celor dragi, cu siguranţă veţi face alegerea potrivită dintre sutele de obiecte expuse în cadrul târgului.

afis-mos-nicolae

comments

comments
Leave a Reply

avatar