full screen background image

Primăria Rădăuţi modernizează toate bazele sportive administrate de şcoli

Primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tătar, a anunţat că toate bazele sportive administrate de şcoli vor fi modernizate.

Acest proiect va fi susţinut atât cu fonduri de la Primărie, cât şi în colaborare cu firme private.

Până la sfârşitul anului, se va moderniza terenul de la Şcoala Gimnazială ”Regina Elisabeta”, pista de atletism şi terenul de baschet de la Colegiul Naţional ”Eudoxiu Hurmuzachi”.

Aici vor fi montate, pe banii Primăriei, suprafeţe de joc sintetice.

La Şcoala 4 lucrările au început pe 15 octombrie, iar la Hurmuzachi în luna noiembrie, iar lucrările continuă în funcție de starea vremii.

Terenul de sport de la Hurmuzachi şi de la Şcoala Gimnazială ”Bogdan Vodă” sunt modernizate de firme private, care au încheiate parteneriate cu primăria, iar o firmă este interesată să modernizeze şi terenul de la Şcoala Gimnazială nr. 2.

La şedinţa din luna septembrie, consilierii locali nu au aprobat condiţiile asocierii cu firma care ar fi vrut să pună suprafaţă sintetică pe terenul Şcolii 2, dar se speră să se obțină o hătărâre şi pentru această şcoală.

Acestea sunt proiectele primarului pentru acest an, urmează însă ca anul viitor să fie modernizate toate celelalte baze sportive administrate de şcolile din municipiul Rădăuți.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar