Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava organizează, în perioada 10 – 11 noiembrie, a șaptea ediție a conferinței internaționale „Student în Bucovina”.
Acestă conferință se adresează exclusiv studenților, pentru a-i ajuta pe aceștia să deprindă interesul și abilitățile necesare pentru cercetare începând de la nivelul studiilor de licență, fiecare lucrare având cel puțin câte un profesor coordonator.
Conform programului, la această conferință și-au anunțat prezența reprezentanți de la Universitatea din Mersin (Turcia), Universitatea Politehnică din Valencia (Spania), Universitatea din Debrecen (Ungaria), Universitatea Yurii Fedkovici (Ucraina), Universitatea Națională de Tehnologii Alimentare din Kiev (Ucraina), Universitatea din Oradea, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj Napoca, Universitatea „Vasile Alescandri” din Bacău, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași şi Universitatea Sapientia.
Conferința se desfășoară pe patru secțiuni: una pentru studenții doctoranzi, una pentru studenții de la masterat și două pentru studenții de la ciclul de licență. Conform programului conferinței, se vor prezenta 16 lucrări la secțiunea doctorat, 17 la secțiunea masterat și 34 de lucrări la secțiunile de licență.
Despre acest eveniment, colaboratoarea Radio VIVA FM Suceava, Gabriela Dolhascanu, a obţinut un interviu de la prof. univ. dr. ing. Mircea OROIAN, decanul Faculății de Inginerie Alimentară:
Mai jos, puteţi asculta şi păreri ale studenţilor despre competiţie:
Leave a Reply