full screen background image

Reuniune regională cu tema “Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice”, la Suceava

Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP), în colaborare cu Instituția Prefectului județul Suceava, organizează, pe data de 5 septembrie 2016, reuniunea regională cu tema “Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice”.

Reuniunea va avea loc la sediul Universității “Ştefan cel Mare” din Suceava, sala Auditorium “Joseph Schmidt” începând cu ora 11.00.

Manifestarea este dedicată reprezentanților din regiunea Nord Est (județele Vaslui, Bacău, Neamț, Iași, Botoșani și Suceava), mai exact personalului de la nivelul autorităților contractante care răspunde de derularea procedurilor de achiziții publice.

Principala temă abordată în cadrul reuniunii va fi identificarea dificultăților întâmpinate de autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice.

La întâlnire, vor participa, din partea ANAP, președintele Bogdan Pușcaș și Bogdan Dobrin, director în cadrul Direcției Reglementare, Coordonare Metodologică şi Suport Operaţional.

Pentru informații suplimentare, puteţi să contactați Biroul de Presă ANAP: Ana Maria Ungureanu, tel: 0757.022.665, email: birouldepresa@anap.gov.ro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar