full screen background image

Primăria Suceava extinde reţeaua de iluminat public pe 74 de străzi noi

Primăria municipiului Suceava intenţionează să extindă reţeaua electrică de iluminat public în zone în care până acum locuitorii în cauză nu s-au putut bucura de acest serviciu.

Conform şefului municipalităţii sucevene, Ion Lungu, în cauză sunt unele dintre străzile din cartierele nou-construite, pe 30 dintre cele 74 de artere neputându-se interveni întrucât terenurile se află în proprietate privată.

Lungu spune că proprietarii în cauză urmează să doneze către Primărie suprafeţele cu pricina, iar donaţia să fie consfinţită, respectiv aprobată, prin hotărâre a Consiliului Local.

Până acum, au fost finalizate extinderile de pe strada Jupiter, în zona Cartodrom a cartierului George Enescu, ordinul de începere a lucrărilor urmând a fi dat pentru cele de pe străzile Bistriţei, Măgurei şi Viitorului, la limita cartierului Obcini cu Şcheia.

Multe solicitări vin, de asemenea, din zona rezidenţială care are ca axă centrală Aleea Dumbrăvii, în cartierul Burdujeni, respectiv de pe o serie întreagă de străzi printre care şi Socului şi Fagului.

În aceeaşi situaţie se află unele străzi din cartierul Tinereţii, de pe Dealul Mănăstirii, precum şi din zona rezidenţială Lanişte, ambele aflate de o parte şi de altă a drumului naţional DN 29 Suceava-Botoşani, la ieşirea din Burdujeni.

comments

comments




Leave a Reply

avatar