full screen background image

Jandarmii și polițiștii suceveni își intensifică activitățile în perioada Paștelui

În timpul Sărbătorilor Pascale, Inspectoratul de Jandarmi Suceava va asigura, alături de efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, măsurile de ordine publică în timpul manifestărilor religioase din judeţ şi a evenimentelor prilejuite de  Târgul de Paşte  organizat de Consiliul Judeţean.

În noaptea de Înviere, 105  jandarmi vor acţiona pentru desfăşurarea în bune condiţii a slujbelor religioase organizate la 38 de lăcaşuri de cult, printre care şi mănăstirile Dragomirna, Putna, Voroneţ, Suceviţa, Humor şi Moldoviţa.

Pe lângă efectivele destinate pentru desfăşurarea în siguranţă a acestor manifestări, 80 de jandarmi vor acţiona zilnic în cadrul dispozitivelor de menţinere a ordinii publice organizate în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie.

Posturile de jandarmi montani din localităţile Gura Humorului, Frasin, Suceviţa, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi Broşteni vor intensifica acţiunile pe traseele turistice, în zona unităţilor de cazare şi a locurilor de agrement.

comments

comments




Leave a Reply

avatar