full screen background image

Concursul de desene pentru copii organizat de Carrefour România şi-a desemnat câştigătorii

Carrefour România întâmpină Sărbătorile de Paști cu cea de-a 29-a ediție a concursului de desene pentru copii, desfășurată în acest an, în perioada 22 martie – 18 aprilie 2016, în școlile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din întreaga țară, dar și pe platforma online dedicată concursului.

Week-end-uri pentru copii și familiile lor la Disneyland Paris, biciclete, laptopuri, tablete, ceasuri Apple Watch și cupoane de cumpărături au constituit mult-râvnitele premii din acest an.

Tema propusă pentru această ediție, “De Paști, eroii tăi preferați se întâlnesc la Carrefour!”, a stimulat imaginația micuților și i-a îndeamnat să deseneze sau să își creeze eroii preferați.

La concursul tradițional au participat peste 300.000 elevi, din clasele 0-VIII, de la 688 de școli care au primit planșe, în cele 18 orașe în care Carrefour își desfășoară activitatea.

Din județul Suceava au participat 8.200 de copii, din 32 de școli.

O excursie la Disneyland Paris a câștigat și Coca Stelian, din Sfântu Ilie.

Mai multe despre acestă acțiune ne spune directorul Carrefour Suceava, George Zar

 

“Suntem extrem de bucuroși să găzduim, din nou, acest concurs minunat, care îi pune în valoare pe cei mici. Nimic nu se compară cu entuziasmul copiilor de a picta sau realiza colaje creative, lucru care ne motivează permanent să găsim noi opțiuni de a le premia creativitatea. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat și mai mult dimensiunea online, pe lângă cea tradițională, din școli – pentru a oferi tinerelor talente mai multe variante de exprimare artistică. Mai mult decât atât, clienții noștri, părinții, profesorii și publicul larg vor putea admira creațiile micilor artiști, atât în galeria online, disponibilă pe site-ul www.carrefour.ro, cât și în magazinele din țară”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.

Premiul cel mare al concursului din școli, oferit de Carrefour România, a constat în 18 excursii la parcul de distracție Disneyland, împărțite pe fiecare oraș participant.

Astfel, 18 elevi norocoși, împreună cu familiile lor, se vor distra timp de un weekend alături de personajele din desenele animate favorite.

Pentru elevii care au participat la concursul din școli, premiile au fost următoarele:

• Premiul I – 18 excursii de un weekend, pentru câștigători și familiile lor (2 copii și 2 adulți) la Disneyland Resort Paris;
• Premiul II –  18 laptopuri;
• Premiul III – 29 de biciclete (1 premiu/magazin);
• Mențiuni clasele V-VIII – 29 de tablete (1 premiu/magazin);
• Mențiuni clasele 0-IV – 29 de smartphone-uri (1 premiu/magazin);
• Mențiuni speciale –290 de cupoane de cumpărături Carrefour în valoare de 100 lei (10 premii/magazin);
• Premii colective – 2.250 de premii pentru cele 18 orașe participante (125 de premii/oraș);

Mai multe informații despre concurs sunt disponibile pe site-ul http://carrefour.ro/concurs-desene/.

Premiile au fost oferite de Carrefour și partenerii săi: Animal Kingdom, Colgate-Palmolive, Eurosport DHS, Just Master Activities, Netwark One Distribution, Pepsico, RTC Proffice Experience, Savcom, Tymbark.

comments

comments
Leave a Reply

avatar