full screen background image

Un şofer beat a lovit cu maşina două autovehicule şi a blocat traficul în Suceava

POLITIST     Miercuri după-amiază, în jurul orei 17.40, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a fost sesizat despre faptul că, pe strada Academician Vasile Grecu, din localitate, traficul a fost blocat de un autoturism implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto este sub influenţa alcoolului.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 17.30, în timp ce conducea autoturismul, pe bd. George Enescu, un bărbat, de 73 de ani, din localitate, a lovit în trafic autoturismul condus de un bărbat, de 40 de ani, din comuna Ipotești.

Apoi, și-a continuat deplasarea până în localitatea Şcheia, unde a lovit un autoturism parcat și a revenit pe strada Academician Vasile Grecu, din municipiul Suceava, unde s-a oprit și a blocat traficul.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru bărbatul de 40 de ani, și de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 73 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments