full screen background image

Persoane bănuite de comiterea unor furturi în Volovăţ, identificate de poliţişti

furturi-din-locuinte     Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Marginea au continuat cercetările în cauzele privind furturile comise la începutul anului 2016, de persoane necunoscute, din trei locuințe de pe raza comunei Volovăț.

Luni, au fost identificați autorii faptelor ca fiind doi minori, unul de 16 ani și celălalt de 17 ani, ambii din aceeași localitate, ultimul decedat în urma unui accident rutier, produs la 25 februarie 2016.

Polițiștii au stabilit faptul că, la 24 ianuarie 2016, cei doi au pătruns prin efracţie în locuinţa unei femei, de unde au sustras bani și 3 telefoane mobile, prejudiciul fiind de 700 de lei.

În noaptea de 20/21 februarie 2016, au pătruns prin efracție în locuinţa altui localnic, de unde au sustras suma de 2.000 de lei.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că suspecții au mai comis și alte furturi pe raza comunei Volovăț, respectiv în noaptea de 23/24 mai 2015, când au pătruns în imobilul unui localnic, de unde au sustras un laptop în valoare de 1.200 de lei, și în cursul lunii februarie 2016, din alte 2 locuințe, fapte care nu au fost reclamate inițial de părțile vătămate.

Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activități infracționale a suspecților și soluționarea procedurală a dosarelor penale.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza