full screen background image

Focuri de armă pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări, în apropiere de Ulma

colete izvsv     Luni, 14 martie, în jurul orei 16.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina, judeţul Suceava, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au observat un grup de persoane care transporta, de la frontiera de stat către interior, pe direcţia localităţii Ulma, mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor efectuând somaţiile legale prin voce şi deoarece acestea nu s-au oprit, au fost trase 3 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectare prevederilor legale.

În acel moment, bărbaţii au abandonat coletele şi profitând de terenul accidentat şi zona împădurită s-au îndreptat înspre teritoriul statului vecin.

Imediat au fost luate măsuri operative de supraveghere a zonei, totodată fiind anunţate şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre caz.

La cercetarea terenului au fost descoperite 4 colete cu ţigări care au fost transportate la sediul S.P.F. Brodina, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.000 de pachete cu ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 40.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în prezent poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun.

comments

comments