full screen background image

Preşedintele Uniunii pentru Rădăuţi, Traian Andronachi: “UpR vine cu o listă de candidaţi pentru Consiliul Local formată din persoane care şi-au câştigat şi demonstrat valoarea”

viva cafe radauti upr     Curtea de Apel Bucureşti a admis, pe data de 26 februarie 2016, înfiinţarea partidului UpR – Uniunea pentru Rădăuţi, iniţiat de trei rădăuţeni, în urmă cu patru ani, ca grup de inițiativă civică, preşedinte fiind avocatul Traian Andronachi, care va candida la funcţia de primar în Rădăuţi.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti a admis înregistrarea Uniunii pentru Rădăuţi în Registrul Partidelor Politice, decizia fiind definitivă.

Partidul a fost înfiinţat de avocatul Traian Andronachi, împreună cu alţi doi rădăuţeni, Dan Vatră şi Romeo Cătălin Negruţ.

Andronachi a spus, la VIVA FM, că după 50 de ani, Uniunea pentru Rădăuți este primul partid politic care se înființează în zona Bucovinei.

UpR vine cu o listă de candidaţi pentru Consiliul Local formată din “persoane care şi-au câştigat şi demonstrat valoarea, persoane cunoscute şi apreciate în comunitate, listă care este deschisă în continuare”.

Traian Andronachi a mai adăugat că UpR doreşte transformarea administraţiei într-una bazată pe transparenţă şi eficienţă, şi în acelaşi timp, să atragă oameni valoroşi care, înainte de toate, să fie cinstiţi şi corecţi faţă de banul public încredinţat vremelnic lor, să informeze şi să consulte cetăţenii înainte şi nu după avizarea proiectelor care i-ar putea afecta în mod direct.

0:00

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments