full screen background image

Persoanele defavorizate mai au de așteptat până vor primi ajutoare de la Uniunea Europeană

Ajutoare-comunitare     Cei mai nevoiași suceveni ar putea beneficia de alimente de la Uniunea Europeană, în cel mai bun caz, în apropierea sărbătorilor de Paște.

Asta deoarece Ministerul Fondurilor Europene a informat administrația locală că lotul de produse a fost contestat la licitație, după cum a precizat primarul Sucevei, Ion Lungu.

0:00

Lungu a mai adăugat că vor primi alimente de la Uniunea Europeană persoanele fără venituri și cele ale căror venituri nete lunare sunt de până la 450 de lei de persoană.

În municipiul Suceava vor avea parte de sprijinul european în produse alimentare 7.627 de persoane, numărul acestora fiind stabilit în baza datelor comunicate de instituţiile judeţene specializate, date centralizate la nivelul Prefecturii, pentru fiecare unitate administrativ-teritorială din judeţ.

Un pachet conţine 3 kg de făină albă de grâu; 3 kg de mălai; 0,8 kg de paste făinoase; 2 kg de zahăr; 2 kg de orez; 1 kg de fasole boabe; o conservă de carne de vită şi 2 conserve de pastă de tomate.

comments

comments