full screen background image

Locuinţe sparte de hoţi, în Câmpulung şi Volovăţ

furturi-din-locuinte     Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată, duminică, la ora 02.45, de un tânăr, de 17 de ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa şi i-au sustras bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 23/24 ianuarie, prin forţarea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în imobil și au sustras un laptop, iar dintr-o dependinţă fără sistem de închidere, două motoferăstraie.

La ora 19.00, o femeie, de 47 de ani, din comuna Volovăț, a sesizat poliția despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și i-au sustras mai multe bunuri.

Polițiștii au stabilit faptul că, prin forțarea și spargerea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în imobilul părții vătămate și au sustras bani și mai multe telefoane mobile.

În cauze s-au întocmit dosare penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului.

comments

comments