full screen background image

Mii de pachete de ţigări de contrabandă găsite de poliţiştii de frontieră din Brodina

colete straja     Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina –  I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au declanşat, marţi, o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 20.50, au observat, cu ajutorul aparaturii din dotare, la aproximativ 100 de metri de frontiera de stat, un grup de persoane care transporta colete voluminoase, dinspre frontieră, spre localitatea Costileva.

Drept urmare, lucrătorii de frontieră au efectuat somaţiile legale prin voce, moment în care persoanele în cauză au abandonat coletele şi s-au întors pe teritoriul statului ucrainean.

Imediat, au fost anunţate şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre eveniment.

În zona respectivă au fost descoperite 4 colete, ce conţineau 4.000 de pachete cu ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 40.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se fac cercetări, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracţionale.

comments

comments