full screen background image

Consiliul Judeţean dă bani pentru Muzeul de Istorie şi Cetatea de Scaun

cj sv 2807     Consilierii județeni au aprobat, luni, două proiecte referitoare la asigurarea din bugetul propriu a cheltuielilor care urmează a se efectua anul viitor la proiecte pe fonduri europene, proiecte care trebuia finalizate în acest an.

Pentru Muzeul de Istorie suma estimativă este de aproape 4 milioane de lei.

Președintele Cătălin Nechifor a menționat că cele mai mari probleme au fost întâmpinate în cadrul achizițiilor publice, contestațiile depuse conducând la întârzieri foarte mari.

La data de 31 decembrie, se estimează finalizarea lucrărilor în procent de 99,78%, urmând ca apoi să se finalizeze și ultimele lucrări, respectiv branșamentul electric.

La Cetatea de Scaun, suma prevăzută pentru anul viitor este de 193.000 de lei.

Comisia de recepție a constatat că 50 de sisteme electronice individuale pentru prezentare turistică sunt inferioare față de produsele cuprinse în oferta tehnică.

La ambele proiecte, data limită de finalizare este 30 iunie 2016, conform specificărilor Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

“Comisia de recepție a constatat că 50 de sisteme electronice individuale pentru prezentare turistică sunt inferioare față de produsele cuprinse în oferta tehnică”, a spus Nechifor.

0:00

comments

comments