full screen background image

Președintele Clubului Sportiv “Bukovina” Vicovu de Jos, Cornel Carcea

viva cafe radauti cc     Clubul Sportiv “Bukovina” Vicovu de Jos este primul club prezent în handbalul românesc, deși nu reprezintă un oraș. Mai mult, are și o echipă de fotbal în sală, prezentă în campionatul României.

Echipa de handbal a fost înființată la inițiativa președintelui acestui club din Vicovu de Jos, Cornel Carcea, cel ce este și antrenor, dar și singurul sponsor al formației, prin firma sa de televiziune prin cablu și internet, EPC Vicovu de Jos.

Cel care a pus bazele clubului este Cornel Carcea. El a fost invitat la Radio VIVA FM, unde a vorbit despre echipele sportive din Vicovu de Jos.

Nucleul echipei din Vicov este format din patru jucători ce provin din localitate și practică handbalul din școala generală, când au reușit de mai multe ori, cu echipa Școlii Gimnaziale „Ion Vicovanu”, să urce pe podiumul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal masculin din mediul rural.

0:00

Cornel Carcea este pasionat și de alpinism, și a reușit în anul 2007, împreună cu alți șapte pasionați ai sportului alpin să cucerească Mont Blanc, cel mai înalt masiv din Europa.

0:00

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments