full screen background image

Accident în Dumbrăveni, produs de un bărbat din Vereşti, care a condus cu permisul reţinut şi cu alcoolemir de peste 1 mg/l

permise     Postul de poliție Dumbrăveni a fost sesizat, marţi, în jurul orei 23.55, despre faptul că, pe raza localității, în locul numit popular “Bahnă”, se află un autoturism suspect.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat, în apropierea iazului “La Zamă”, într-un șanț, un autoturism, înmatriculat în străinătate, avariat în partea stângă.

La volan se afla un bărbat, de 39 de ani, din comuna Vereşti.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au găsit documentele auto și o dovadă pe numele bărbatului, emisă la 11 noiembrie 2014 de I.P.J. Botoșani – Serviciul Rutier, fără drept de circulație.

Mai mult, din interogările efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere reținut.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments