full screen background image

Peste 600 de pelerini care au venit la Iaşi de Sf. Parascheva au avut nevoie de îngrijiri medicale

sf-parascheva     Peste 600 de credincioşi care au venit la Iaşi pentru a se ruga la moaştele Sfintei Parascheva au avut nevoie de îngrijiri medicale de la începutul pelerinajului, iar 25 de persoane au fost transportate la spital, numai în noaptea de miercuri spre joi 300 de oameni solicitând intervenţia medicilor.

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, care asigură măsurile de ordine publică la pelerinajul de la Iaşi, peste 600 de credincioşi care au stat la rând pentru a se închina la moaştele Sfintei Parascheva au avut nevoie de îngrijiri medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dintre aceştia, 25 de persoane au fost transportate cu ambulanţele la spital.

”În majoritatea cazurilor, persoanele care au avut nevoie de îngrijiri medicale au acuzat stări de oboseală, leşin şi dureri abdominale. Per ansamblu, misiunea de asigurare a ordinii şi securităţii publice pe timpul pelerinajului la moaştele Sfintei Parascheva s-a desfăşurat fără probleme deosebite”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, Marius Ţăranu.

comments

comments