full screen background image

Gheorghe Flutur şi-a anunţat candidatura pentru Consiliul Judeţean Suceava

pnl 2108      Copreşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a anunţat, vineri, candidatura pentru Consiliul Judeţean Suceava.

El a spus că aceasta a fost dorinţa membrilor Colegiului Director.

Având în vedere că viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean va fi ales prin votul consilierilor, Flutur va fi primul pe lista de candidaţi, la alegerile din 2016.

Flutur: “La ultimul Colegiu Director, mi-au cerut colegii mei să candidez la preşedinţia Consiliului Judeţean. Am văzut, în această vară, oameni odihniţi care îşi puneau problema dacă Flutur candidează sau nu. Da, candidează! Pentru că eu sunt un om responsabil. Am început proiecte în 2008, nu am făcut, cred, de râs acest judeţ. Am început cu mulţi dintre colegii mei, şi am nevoie în acest proiect de pilonii de bază, pentru că nu pot singur. Astăzi, funcţia de preşedinte de Consiliul Judeţean, care e ales indirect, conform legii, este alta decât era acum trei ani şi jumătate. Dar cu piloni puternici, dal sunt foarte hotărât să candidez locomotivă. Partidul mă doreşte pe lista de consilieri judeţeni, mă întorc la Suceava preşedinte al Consiliului Judeţean, doar în echipă.”

Senatorul Gheorghe Flutur a mai spus că Partidul Naţional Liberal este în linie dreaptă cu pregătirile pentru viitoarele alegeri.

În ultima perioadă, au fost validaţi pentru a candida la alegeri, toţi cei 49 de primari ai PNL în funcţie.

comments

comments