full screen background image

Doi minori i-au furat portofelul unui bărbat beat, pe o stradă din Fălticeni

portofel cu bani     Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată, de un bărbat, de 29 de ani, din localitate, despre faptul că, marţi, în jurul orei 23.00, doi tineri necunoscuţi i-au sustras portofelul în care avea bani şi acte.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se deplasa pe strada 13 Decembrie din localitate, victima, aflată în stare de ebrietate, a fost acostată de doi tineri, care i-au sustras din buzunar un portofel cu bani și acte, după care au fugit.

În urma activităţilor operative întreprinse de poliţişti, au fost identificaţi cele două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv, doi minori de 13 și 16 ani, ambii localnici, de la care a fost recuperat portofelul în care se aflau circa 1.316 lei, în valută și lei, şi actele de identitate ale persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

comments

comments