full screen background image

Persoane rănite după ce au căzut din căruţe, în Valea Moldovei şi Ciprian Porumbescu

cal caruta     În cursul serii de joi, la ora 18:25, pe DJ 177C, din interiorul comunei Valea Moldovei, un bărbat, de 40 de ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, în timp ce conducea un atelaj hipo neînregistrat, datorită neatenţiei s-a dezechilibrat şi a căzut, autoaccidentându-se.

Căruţaşul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 17:45, pe str. Imaşului, din comuna  Ciprian Porumbescu, o minoră, de 17 ani, din localitate, în timp ce conducea un atelaj hipo neînregistrat, calul s-a speriat.

Din acest motiv, fata, împreună cu două femei, de 38 de ani şi de 41 de ani, ambele din localitate, aflate în atelajul hipo, au căzut pe carosabil.

În urma impactului, minora şi femeia de 41 de ani au fost rănite, iar femeia de 38 de ani a fost suferit leziuni uşoare.

Minora a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments