full screen background image

Intervenţii ale ambulanţelor după bătăi provocate de consumul de alcool, la Todireşti şi Câmpulung

ambulanta suceava     Joi, în jurul orei 23.45, prin 112, un bărbat, de 29 de ani, din judeţul Botoșani, a sesizat poliția despre faptul că, în timp ce se afla la locuința unei tinere, din comuna Todirești, a fost agresat de un localnic.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 23.40, în timp ce bărbatul se afla în locuința tinerei, în imobil a intrat un tânăr, de 22 ani, din comuna Todirești, care, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit cu un obiect contondent.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital, după care, constatându-se că leziunile sunt minore, a fost externată.

Tot joi, în jurul orei 23.50, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată, prin 112, despre faptul că, pe strada Calea Bucovinei, din localitate, un bărbat, de 37 de ani, a fost agresat de un localnic, de 40 de ani.

Polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 37 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a lovit pe bărbatul de 40 de ani.

Acesta a ripostat și l-a lovit la rândul lui, fiind transportat cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauze s-au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments