full screen background image

Lucrările la podul de la Ițcani ar putea fi încheiate la jumătatea lunii viitoare

comandament 1

 
Lucrările de reabilitare la podul Ițcani sunt în întârziere, muncitorii de la Victor Construct neputând respecta termenul de finalizare de 1 august.
La comandamentul de astăzi cu șefii de șantier, viceprimarul Lucian Harşovschi a cerut o intensificare a activităților finanțate din fonduri europene, având în vedere că începe luna când revin acasă sucevenii care muncesc în străinătate.
El a găsit și motivele pentru care au fost amânate unele lucrări.
“Întotdeauna atunci când desfaci mai apar şi alte lucruri neprevăzute. Eu le-am spus lor să nu le dăm sucevenilor speranţe cu o lună de zile. Daţi un termen cu o săptămână mai lung, dar în aşa fel încât să spunem că ne-am finalizat lucrările şi să luăm în calcul aceste neprevăzute. Ei nu au luat neprevăzutele în calcul, uitaţi că au apărut şi spun ei că undeva în jur de 15 august vor fi finalizate lucrările la podul din Iţcani. La pasaj se apucă de treabă la 1 august, spun ei trei luni de zile îl vor termina, pentru că sunt lucrări mult mai ample ce necesită şi închiderea circulaţiei feroviare la un moment dat. “

comments

comments