full screen background image

Un tânăr din Suceava a furat o maşină, a condus-o băut şi fără permis, după care a anunţat proprietarul despre furt

Politia rutiera     Postul de Poliţie Bălăceana a fost sesizat, marţi, de un bărbat, de 51 de ani, din comuna Bălăceana, despre faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, a fost contactat telefonic de către un tânăr, care i-a comunicat că i-a fost sustrasă maşina, pe care el a găsit-o, pe raza comunei Todireşti, sat Costâna.

În urma verificărilor, a rezultat că suspect de comiterea faptei este chiar tânărul care l-a anunţat pe proprietar cu privire la furtul vehiculului, respectiv un bărbat, de 25 de ani, din Suceava, care nu posedă permis de conducere.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, în vederea recoltării probelor biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Din interiorul autovehiculului nu lipseau bunuri sau valori, însă acesta prezintă mai multe avarii la caroserie.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul  fără  permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, valoarea prejudiciului fiind estimat la 2.000 de lei.

comments

comments