full screen background image

Accident în lanţ la Ciumârna, provocat de un bărbat din Vatra Moldoviţei, care conducea beat şi fără permis

accident1     Duminică, în jurul orei 15.30, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17A, în interiorul satului Ciumârna, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autoturismul condus de o femeie, de 60 de ani, care oprise în spatele unui ansamblu de vehicule, intrând în coliziune faţă spate cu acesta.

În urma impactului acest din urmă autoturism a fost proiectat cu partea dreapta faţă în ansamblul de vehicule format din autoutilitară şi semiremorcă susmenţionată şi care era oprit în dreptul marcajului longitudinal continuu.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei autoturismului, din municipiul Suceava, şi a conducătorului auto de 43 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată în urma verificării în bazele de date ale posesorilor de permise de conducere s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Au fost testaţi de asemenea şi conducătorii celorlalte vehicule implicate, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expira,t în cazul ambilor conducători, după care le-a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

comments

comments