full screen background image

“Pfeiffer” continuă să facă treabă de mântuială în municipiul Suceava

comandament 1606     Conducerea Primăriei sucevene este, din nou, extrem de supărată pe șefii de șantier ai firmei “Pfeiffer”, pentru dezinteresul de care dau dovadă în calitatea lucrărilor de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi de canalizare.

Ultimul exemplu este spargerea unor conducte de apă proaspăt modernizate, peste care municipalitatea a turnat carosabil nou.

După comandamentul de investiții de marţi, primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că va purta discuții, pentru rezolvarea acestei situații, pe care a numit-o “destul de gravă și neplăcută”, cu conducerile “Pfeiffer” și ACET.

El a adăugat că alte nereguli au fost semnalate și la lucrările la rețelele de apă și canalizare de pe străzile Izvoarele Cetății și Gheorghe Doja.

Lungu: “Deşi firma “Pfeiffer” ne-a dat în scris că putem să facem lucări de asfaltare pe str. Nicolae Iorga, din păcate, lucrurile nu au stat chiar aşa. Atunci când au făcut probele de presiune, când au racordat acele conducte la apă, au fost probleme cu anumite echipamente, care nu s-au comportat corespunzător. Cert e că s-a produs o inundaţie în zonă. S-au produs pagube, pentru care vom face un deviz, pe care îl vom înainta, pe cale amiabilă, în primă fază, celor de la “Pfeiffer”. Dacă nu, îi vom acţiona în instanţă.”

comments

comments