full screen background image

Decebal Făgădău este noul primar interimar al Constanţei

dece     Viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău, a fost ales, luni, de consilierii locali, cu 16 voturi pentru şi niciunul împotrivă, să exercite atribuţiile de primar al oraşului, după demisia lui Radu Mazăre. Consilierii au avut de ales între viceprimarii Decebal Făgădău şi Gabriel Stan, votul fiind secret. Decebal Făgădău va ocupa această funcţie până la alegerile locale de anul viitor.

“Le mulţumesc colegilor mei consilieri pentru încrederea acordată, va fi un mandat cu vorbe puţine şi sper cu fapte şi rezultate multe. Îmi doresc să am o colaborare excelentă atât cu Consiliul Local, cu Executivul municipalităţii, şi de asemenea voi deschide o relaţie cu tot ceea ce înseamnă viaţa Constanţei. (…) Este o mare onoare şi o mare responsabilitate. Constănţenilor le transmit un mesaj de încredere, un mesaj de siguranţă în ceea ce priveşte atât viaţa oraşului, din toate punctele de vedere, şi cred că împreună putem, într-un an, să schimbăm multe lucruri în bine”, a afirmat Decebal Făgădău, citat de Mediafax.

“Schimbările nu vor fi bruşte, radicale, oraşul are nevoie de continuitate, constănţenii trebuie să simtă că trăiesc într-un oraş sigur, într-un oraş cu perspective şi în momentul de faţă principala noastră preocupare este aceea de a gestiona prezentul şi de a creiona viitorul”, a mai spus acesta.

Decebal Făgădău, în vârstă de 42 de ani, de profesie economist, este viceprimar al municipiului Constanţa din anul 2009, iar înainte de a ocupa această funcţie a fost director al Complexului Muzeal şi de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

Conform celei mai recente declaraţii de avere, din iunie 2014, Decebal Făgădău deţine împreună cu soţia sa un apartament în Constanţa cumpărat în 2006, iar în numerar deține suma de 225.000 de lei şi are un credit contractat în 2006 de 38.000 de franci elveţieni.

comments

comments