full screen background image

Peste 300 de şoferi verificaţi cu alcooltestul, în două zile de controale ale Poliţiei Rutiere

POLITIST     Serviciul Rutier şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat, în zilele de 9 şi 10 mai, acţiuni pe raza județului, pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare, precum și pentru identificarea conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

Au fost constatate 13 infracţiuni (din care 7 pentru alcoolemie), fiind aplicate 510 sancţiuni contravenționale (din care 276 pentru încălcarea regimului legal de viteză), în valoare de 130.258 de lei.

De asemenea, au fost reţinute 22 de permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare.

Au fost verificaţi, cu aparatul etilotest, 307 conducători auto.

Un bărbat, de 41 de ani, din județul Ilfov, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17, în comuna Ilişeşti, cu viteza de 107 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17, în localitatea Şcheia, cu viteza de 103 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Suceava, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul, pe str. Ana Ipătescu din localitatea de domiciliu, având o alcoolemie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments