full screen background image

Festivalul “Zilele și Nopțile Studențești – USV”, în perioada 11 – 31 mai

znst 15     Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS) și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Suceava, organizează, în perioada 11 – 31 mai 2015, cea de-a V-a ediție a proiectului “Zilele și Nopțile Studențești – USV”.

ZNSt – USV este cel mai mare proiect desfășurat în campusul universitar sucevean și are ca scop implicarea tuturor participanților într-o serie de activități recreative, oferindu-le ocazia de a experimenta viața studențească la un alt nivel.

Studenții din Universitate, dar și elevii care doresc să participe, se vor bucura pe parcursul a trei săptămâni, de o gamă variată de evenimente, încadrate în cele cinci departamente stabilite de organizatori: Cultural – Educațional, Sănătate și Mediu, Sportiv, Treasure Hunt și Divertisment, la care se adaugă manifestările științifice organizate în cadrul facultăților.

Printre organizatori se mai numără și următoarele organizații studențești: AIESEC Suceava, Asociația Tinerilor Istorici și Diplomați (ATID), Grupul de Inițiativă a Românilor din Basarabia (GIRB), Asociația Studențească FI®ESC, Asociația Studenților Creștini – Ortodocși (ASCOR), Asociația Eco-Bucovina, Asociația Studenților Implicați în Dezvoltarea Carierei (AStID), OSCER Suceava și European Law Student’s Association (ELSA).

Programul manifestărilor poate fi consultat pe website-ul manifestării (www.znst.asussv.ro) și pe pagina de facebook a universității (www.facebook.com/universitateasuceava).

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza