full screen background image

Primăria suceveană pregătește societatea “Transagent” pentru licitația termică

lungu 0309     Primăria suceveană intenționează să participe la licitația pentru distribuția agentului termic, cu noua societate “Transagent”.

Prima ședință nu s-a încheiat cu nici un rezultat, deoarece au fost depuse doar două oferte – “Termica” și “Termonet” -, așa încât va fi organizată o nouă etapă luna viitoare.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că “sunt șanse reduse” ca, la următoarea licitație, municipalitatea să mai intre în cursă cu “Termica”, având în vedere că unitatea este aproape de faliment.

Lungu: “Lucrăm deja la documentaţia de licenţiere temporară a societăţii Transagent SRL a Primăriei municipiului Suceava. Eu, ca primar, mă îngrijesc să îndeplinim toate condiţiile pentru participarea la lictaţie. Ultimul cuvânt, aici, îl vor avea consilierii locali. Din punctul meu de vedere, ar trebui şi noi să participăm la etapa a II-a de licitaţie. E bine să punem presiune pe ceilalţi competitori, să fim acolo. La Termica este un proces pe rol, se aşteaptă o hotărâre destul de importantă pe data de 28 aprilie. Nu cred că Primăria va participa la licitaţie cu două societăţi.”

comments

comments