full screen background image

Județul Suceava va participa, în acest an, la 15 manifestări turistice

cj sv 1710 1     Legislativul județean a aprobat, vineri, programul manifestărilor cu caracter turistic la care va participa sau pe care le va organiza Consiliul Județean.

Este vorba despre Târgul de turism al Republicii Moldova, Târgul de turism al României – ediția de primăvară, un târg internațional de turism și sport în Polonia, “Paștele în Bucovina”, “Hora Bucovinei”, Târgul de turism al Bucovinei din Constanța, “Pelerin în Bucovina” și festivalul “Comorile muntelui” din Munceii Rarăului.

Lista mai include Festivalul “Tradiții și legende bucovinene” din Horodnic de Sus, Forumul de cooperare carpatică din  Polonia, Infoturul din județul Suceava, Târgul Bucovinei de la Iași și București, Târgul de turism al României – ediția de toamnă și “Crăciun în Bucovina”.

Președintele Consiliului Județean, Cătălin Nechifor, a precizat că toate aceste acțiuni au alocate suma totală de 610.000 lei.

El a mai adăugat că, anul trecut, județul Suceava a fost vizitat de 238.000 mii de turiști, în creștere față de anii trecuți.

comments

comments