full screen background image

Trei dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Miercuri., în jurul orei 11.40, o patrulă din cadrul Postului de poliție Putna a oprit pentru control, pe DC Putna, autoutilitara condusă de un bărbat, de 37 de ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Tot miercuri, în jurul orei 15.35, un echipaj din cadrul Postului de poliţie Moara și Secţiei 9 Poliţie Rurală Moara a oprit pentru control, pe strada Staţiunii, din satul Bulai, autoturismul condus de un localnic, de 31 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cursul aceleiaşi, în jurul orei 17.00, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit în trafic, pe DJ 177 A, pe raza localităţii Doroteia, oraşul Frasin, autoturismul condus de un bărbat, de 51 de ani, din oraşul Broşteni.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiștii au stabilit faptul că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat în perioada 21.01.- 20.04.2015.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale, ce va fi soluţionate procedural.

comments

comments