full screen background image

Pe toate drumurile naţionale din judeţul Suceava se circulă în condiţii de iarnă

iarna-politist     Potrivit situaţiei operative din data de 5 ianuarie 2015, la ora 8.00, pe toate drumurile naţionale din judeţul Suceava se circulă în condiţii de iarnă (carosabil acoperit cu un strat de zăpadă frământată, având grosimea de 1- 2 cm).

Utilajele de deszăpezire sunt mobilizate la ambele secţii de drumuri naţionale.

Secţia de Drumuri Naţionale Suceava acţionează cu 19 autoutilaje, pe toate cele 9 drumuri naţionale din administrare. Au fost împrăştiate 144 de tone de material antiderapant.

Secţia de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc acţionează cu 24 autoutilaje, pe toate cele 5 drumuri naţionale din administrare. Au fost împrăştiate 301 tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene se circulă în condiţii de iarnă. Au fost împrăştiate 289,5 tone material antiderapant, acţionându-se cu 25 de autoutilaje.

Pe drumul DJ 291A Zvoriştea – Frătăuţii Noi se circulă cu dificultate din cauza viscolului, în zona comunei Muşeniţa. Autoutilajele sunt în lucru pe această porţiune de drum.

În ceea ce priveşte furnizarea de energie electrică, au fost înregistrate un număr de 12 deranjamente colective pe linie de joasă tensiune, fiind afectaţi 195 de abonaţi şi două deranjamente pe linie de medie tensiune, respectiv Rădăuţi – Grăniceşti – 3.500 abonaţi şi Vicov – Putna – 400 abonaţi.

comments

comments