full screen background image

Articole pirotehnice confiscate, în apropierea Bazarului Suceava

articole pirotehnice     Sâmbătă, 6 decembrie, în jurul orei 11.30, un echipaj de jandarmerie a observat, în apropierea Complexului Comercial Bazar din municipiul Suceava, doi bărbați care se deplasau în grabă și care aveau asupra lor 3 bagaje voluminoase.

Jandarmii i-au oprit în vederea legitimării, constatând că persoanele în cauză sunt C. D., de 32 de ani, din orașul Broșteni, județul Suceava și P. G., de 28 de ani, din comuna Borca, județul Neamț.

În bagajele acestora, jandarmii au găsit cantitatea de 251 de cutii cu petarde (14.565 de bucăți) și 6 seturi de artificii (72 de baghete).
Fiind întrebați cu privire la proveniența articolelor pirotehnice aflate asupra lor, cei doi tineri au afirmat că le-au achiziționat din bazar, de la o persoană necunoscută.

În cauză, au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de deținere, fără drept, de materii explozive, iar cele două persoane și materialele găsite asupra lor au fost predate serviciului specializat din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava în vederea continuării cercetărilor.

comments

comments