full screen background image

Maşină lăsată cu motorul pornit, furată din Marginea şi găsită, avariată, în Rădăuţi

politia_rutiera     Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată, luni, la ora 20.51, prin 112, despre faptul că persoane necunoscute au sustras autoturismul unui bărbat, de 46 de ani, din  comuna Gălănești, staționat cu motorul pornit, în fața  locuinței unui bărbat din comuna Marginea.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 19.00, partea vătămată a venit în vizită  la bărbatul din comuna Marginea.

Acolo a stat circa  o oră, după care a ieșit,  a pornit autoturismul, pentru a-l încălzi, și a luat din el niște documente, reîntorcându-se în locuința gazdei.

Ulterior, după circa 15 minute, când a ieșit în stradă pentru a pleca, victima a constatat că autoturismul i-a fost furat.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, autoturismul a fost identificat pe raza municipiului Rădăuți, prezentând avarii la bara de protecție față și fără aparatul G.P.S.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind  continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului, stabilit la 200 de lei.

comments

comments