full screen background image

Coman: “Votul românilor trebuie respectat”

catalin coman falticeni     Votul românilor, atât la alegerile parlamentare din 2012, cât şi de la prezidenţialele din 16 noimebrie, trebuie respectat, crede  primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman.

Acesta a  declarat, într-o intervenţie telefonică pentru ştirile Radio Viva FM, că oamenii din zona Fălticeni au înţeles mesajul transmis de membrii PSD şi de simpatizanţi, în campania electorală.

Potrivit lui coman, în campanie s-au prezentat lucrurile bune pe care Guvernul Ponta le-a făcut pentru municipiul şi zona Fălticeni.

Coman: “În mod sigur, oamenii din Fălticeni, din întreaga zonă, au înţeles mesajele pe care le-am transmis. Noi, ca echipă de campanie, membrii şi simpatizanţii PSD, cât şi aliaţii noştri, am fost mai clari în acest mesaj. Faptul că am scos în evidenţă lucrurile bune pe care guvernul Ponta le-a făcut pentru români, în general, pentru fălticeni, în particular, cred că a contat foarte mult”.

Coman a reamintit că alegerile au fost doar pentru funcţia de preşedinte, alagerile parlamentare având loc în 2012.

Coman: “Părerea mea este foarte limpede. Alegerile de acum au fost doar pentru preşedintele României. Avem un preşedinte, ales legitim. Alegerile care dau posibilitatea majorităţii parlamentare să formeze guvernul s-au desfăşurat, în 2012. Dacă opţiunea electoratului din 2014 trebuie respectată, atunci, în mod sigur, trebuie respectat şi votul din 2012.”

În ceea ce-l priveşte pe Klaus Iohannis, Coman spune că se aşteaptă să-şi îndeplinească promisiunile electorale, în aşa fel încât toţi românii să trăiească mai bine, indiferent dacă l-au votat sau nu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar