full screen background image

Municipiul Fălticeni este pregătit pentru iarnă

deszapezire 2014     Municipiul Fălticeni este pregătit pentru venirea iernii, a declarat primarul localităţii, Cătălin Coman, în emisiunea “Faţă în faţă”, difuzată, marţi, de Radio Viva FM Fălticeni.

Primarul Coman a precizat că toate utilajele de deszăpezire au suferit reparaţiile curente necesare, iar stocul de materiale antiderapante este asigurat.

Coman: “Toate utilajele de deszăpezire au suferit reparaţiile curente necesare, inclusiv pe partea de anvelope, acumulatori şi filtre. Stocul de carburant este asigurat. În premieră, am dotat anul acesta plugurile Primăriei cu o bandă de cauciuc, astfel încât pe străzile proaspăt asfaltate să nu intrăm cu lama metalică şi să nu stricăm tot ce am făcut bun în această vară. Stocurile de nisip şi de sare sunt mai mult decât suficiente. În plus, la fel ca şi anul trecut, am achiziţionat acea clorură care o să ne permită să protejăm tot ceea ce înseamnă partea de pavele şi asfalt proaspăt pus. Toate activităţile specifice iernii le facem cu utilajele noastre, cu oamenii noştri, nu am externalizat acest serviciu, ceea ce înseamnă costuri reduse, care se reflectă în economii la bugetul municipiului.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar