full screen background image

Explozia, de acum o lună, dintr-un bloc din Suceava, răzbunare în stil mafiot a unui italian

explozie_bloc     Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a făcut publice primele rezultate ale anchetei în cazul incendiului dintr-un bloc de garsoniere din municipiul Suceava, produs intenționat în urmă cu o lună.

În urma activităților întreprinse de polițiști privind incendierea unei garsoniere de pe o stradă din municipiul Suceava, în noaptea de 20 spre 21 septembrie, polițiștii au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, ca fiind un cetățean italian, de 63 de ani, un bărbat, de 29, de ani din județul Constanța, și un bărbat, de 32 de ani, din județul Ilfov.

Polițiștii au stabilit că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între cetățeanul italian și proprietara garsonierei, acesta s-a deplasat împreună cu ceilalți doi bărbați la blocul unde femeia de 45 de ani deține locuința.

Bărbatul de 32 de ani a așezat pe peretele exterior o scară telescopică, urcând până în dreptul geamului locuinței, iar în împrejurări necunoscute până în acest moment, pe fondul acumulărilor de gaze din interior, provenite de la butelia aragazului, s-a declanșat explozia ce a condus la distrugerea în totalitate a locuinței și a bunurilor existente.

Bărbatul a suferit arsuri, dar cu ajutorul celorlalți doi a părăsit zona, plecând toți trei în direcția București.

Din cauza stării grave în care se afla bărbatul de 32 de ani, a fost internat la un spital de specialitate, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale. Întrucât starea victimei s-a agravat aceasta a decedat după câteva ore.

La internare, bărbatul de 32 de ani a prezentat altă situație de fapt decât cea reală.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a motivului prezenței celor trei la locuința persoanei vătămate în momentul producerii incendiului, în cauză fiind înregistrat dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

comments

comments




Leave a Reply

avatar