full screen background image

A doua zi de grevă la Air France

PowerPoint Presentation     Aproximativ 60 la sută din zborurile companiei Air France sunt anulate marţi, în cea de-a doua zi a grevei piloţilor, în pofida negocierilor între conducerea companiei aeriene franceze şi sindicate.

Preşedintele Air France, Frederic Gagey, a recunoscut marţi dimineaţă, la postul de radio Europe 1, că deocamdată nu există o ieşire din acest conflict. “Continuăm să negociem. S-au făcut propuneri”, a afirmat el.

Conducerea Air France a propus astfel să limiteze dimensiunile viitoarei flote a Transavia France, care se află în centrul conflictului, pentru a-i asigura pe piloţi că filiala low-cost a grupului nu are ca scop să înlocuiască Air France.

“Am simţit o îngrijorare a piloţilor care îşi imaginează că Transavia France ar putea înlocui Air France. Pentru a arăta că proiectul nostru este clar, am propus ca flota să fie limitată la 30 de avioane, o talie echivalentă cu cea a Transavia Hollande”, a precizat el, adăugând că această limitare este valabilă până în 2019.

comments

comments




Leave a Reply

avatar