full screen background image

Lungu va împărţi pelerinilor din ţară sarmale şi sticle cu apă

lungu sarmale     Zilele Sucevei vor fi marcate, anul acesta, în perioada 24-25 iunie.

În cadrul programului manifestărilor dedicate sărbătoririi capitalei de judeţ, în prima zi, începând cu ora 15.30, vor fi felicitate cuplurile sucevene care, în ultimul trimestru, au aniversat 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, iar antrenorului de lupte greco-romane, Constantin Tăpîrjan i se va înmâna distincţia de cetăţean de onoare al municipiului Suceava.

Între orele 16.00-21.00, în parcarea unui mall din Burdujeni, va avea loc concertul de muzică populară „Hai la hram de Sânziene”, susţinut de Ansamblul artistic profesionist „Ciprian Porumbescu”, pe scenă urmând a urca, de asemenea, „o întreagă zestre de interpreţi” din judeţul Suceava.

În cea de a doua zi, la ora 21.00 va evolua trupa Maxim, iar de la 21.30 publicul prezent va fi încântat de Smiley.

Seara se va încheia cu un foc de artificii.

În centrul reşedinţei de judeţ, în Parcul central, pe 24 iunie va fi deschis „Târgul de Sânziene”, iar pe 25 iunie, la librăria „Cărtureşti”, în parteneriat cu Primăria municipiului Suceava, se va desfăşura acţiunea culturală „Cultura uneşte Bucovina”.

„Îi aşteptăm pe suceveni să vină la Zilele oraşului, să ne bucurăm împreună”, a precizat primarul Sucevei.

Ion Lungu a ţinut să menţioneze că, potrivit tradiţiei, pentru al zecele an consecutiv, împreună cu familia, pe 23 iunie, în jurul orei 18.00, va împărţi pelerinilor, 5000 de porţii de sarmale şi 5000 de sticle cu apă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar