full screen background image

Termenele de finalizare la lucrările la apă şi canalizare, din nou prelungite

comandament prsv 2705     Lucrările la reţelele de apă şi canalizare din municipiul Suceava sunt îngreunate de lipsa betonului necesar pentru asfaltări.

La comandamentul de astăzi de la sediul municipalităţii, şeful de şantier, Mihai Roşca, a precizat că, deocamdată, furnizorul nu a stabilit preţul, astfel încât unele străzi nu pot fi aduse la starea iniţială.

Primarul Ion Lungu s-a arătat nemulţumit de încetineala lucrărilor, precizând că la mai multe artere importante, din Centru şi cartierul Zamca, termenul de finalizare a fost prelungit până la sfârşitul lunii viitoare.

Lungu: “Constructorul încearcă, în continuare, să dea asigurări, că, până la Zilele Sucevei, lucrările vor fi finalizate, adică vor fi reabilitate străzile pe care s-a lucrat. Sunt străzi importante pe care nu se lucrează şi motivul invocat, că nu a fost stabilit preţul la beton, este unul derizoriu. Şi, oricum nu este problema Primăriei. Voi avea o discuţie cu conducătorii firmei Pfeiffer, pentru că aici sunt doar executanţii, să vedem ce facem cu lucrările, pentru că termenele s-au prelungit, deja, prea mult.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar