full screen background image

Bătaie cu pietre la Păltinoasa, după o petrecere de Sf. Gheorghe

Pietre1     Serbarea onomasticii s-a terminat cu o bătaie cu pietre, în Păltinoasa. Scandalul a fost declanşat de volumul ridicat al muzicii ascultate la o petrecere, care a deranjat locuitorii unei case învecinate.

Miercuri noapte, la ora 22.54, agenţii Postului de poliție Păltinoasa au fost sesizați, de un localnic, de 31 de ani, despre faptul că o familie tulbură ordinea și liniștea publică.

Polițiștii deplasați la locuința reclamatei, o femeie, de 51 de ani, a identificat mai multe persoane, care serbau o zi onomastică, folosind pentru distracție un aparat care difuza muzică la intensitate maximă, prin aceasta tulburându-se ordinea și liniștea publică.

Între cele două familii a izbucnit un conflict verbal, care, ulterior, a degenerat, ambele părți aruncând cu pietre unii asupra altora.

Întrucât în incident erau angrenate mai multe persoane, s-a solicitat intervenția Serviciului Acţiuni Speciale Suceava, care a aplanat scandalul.

În urma conflictului, o femeie a suferit leziuni corporale, fiind transportată la spital, pentru investigații medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de reclamant, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, şi faţă de alte persoane, de 21 de ani, 43 de ani și 46 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice.

comments

comments




Leave a Reply

avatar