full screen background image

Comisarul european pentru agricultură, în vizită la București

dacian-ciolos     Comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală, Dacian Cioloș, va fi prezent la București, în perioada 3 – 5 aprilie 2014, unde va participa la dezbaterile Conferinței regionale FAO, dar va avea și întrevederi cu directorul general FAO, José Graziano da Silva și cu ministrul agriculturii și alimentației din Republica Moldova, Vasile Bumacov.

Joi dimineață, comisarul Cioloș va participa la Conferința Regională pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) și va avea o întâlnire bilaterală cu directorul general FAO.

De asemenea, comisarul va vizita, alături de miniștrii agriculturii din România și Republica Moldova, o expoziție de vinuri, și va avea o întâlnire bilaterală cu ministrul agriculturii din Republica Moldova, Vasile Bumacov. În a doua parte a zilei, comisarul Cioloș va participa la o conferință pe teme de agricultură.

Vineri, 4 aprilie, comisarul european va participa la masa rotundă intitulată “Cum facem din integrarea europeană un succes”, organizată de Societatea Academică Română, iar în cursul după amiezii va avea va avea un nou dialog cu cetățenii despre viitorul Europei.

Sâmbătă, 5 aprilie, comisarul Cioloș va fi prezent la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa directorului general FAO, José Graziano da Silva, de către Senatul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

comments

comments




Leave a Reply

avatar