full screen background image

Pharrell Williams, în juriul ediţiei americane a emisiunii “The Voice”

Pharrell     Cântăreţul şi producătorul Pharrell Williams, autorul hitului “Happy”, va participa la emisiunea “The Voice” produsă de postul american NBC, în calitate de membru în juriul celui de-al şaptelea sezon al show-ului, care va debuta în toamna acestui an, au anunţat reprezentanţii postului.
Pharrell Williams, în vârstă de 40 de ani, se va alătura juriului acestui concurs de talente muzicale şi îl va înlocui pe Cee Lo Green, care a părăsit emisiunea pentru alte proiecte pe care le organizează în colaborare cu NBC, post TV deţinut de Comcast Corp.
Astfel, Pharrell Williams va completa juriul celui de-al şaptelea sezon de la “The Voice”, din care mai fac parte cântăreţul country Blake Shelton, solistul trupei Maroon 5, Adam Levine, şi cântăreaţa Christina Aguilera.
Pharrell Williams a devenit tot mai cunoscut în 2013, graţie colaborării sale cu Robin Thicke la piesa “Blurred Lines” şi cu grupul Daft Punk la piesa disco “Get Lucky”. El a fost nominalizat şi la Oscar în 2014, cu piesa “Happy”, single extras de pe coloana sonoră a filmului de animaţie “Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2″.

comments

comments




Leave a Reply

avatar